Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Στρώματα Ύπνου

Για να μπορούμε να αποδίδουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας καθημερινά, είναι βασικό να έχουμε ποιοτικό ύπνο. Αποτελεί μια ζωτικής σημασίας λειτουργία τόσο για τη σωματική όσο και την πνευματική μας ανάπτυξη. Για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούμε στρώματα ύπνου που υποστηρίζουν σωστά τη σπονδυλική μας στήλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σώματός μας.

Γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ποιότητα του ύπνου στην καθημερινότητά μας, η ελληνική εταιρεία Fylliana προσφέρει προϊόντα ύπνου, ιδανικά για κάθε σωματότυπο.

Ανακάλυψε ποιοτικά μονά στρώματα για εσένα που θέλεις μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση για το σώμα σου. Νιώσε τη μοναδική εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης χωρίς ενοχλήσεις.

Αν πάλι δεν είσαι μόνος, μπορείς να βρεις διπλά στρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν σταθερό το σώμα σου και όλες τις αρθρώσεις. Θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο; Τότε προτίμησε τη σειρά με ανατομικά στρώματα της Fylliana, που προσαρμόζονται απόλυτα στη φυσική καμπύλη και κάθε κίνηση της σπονδυλικής σου στήλης.

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα στρώμα που να αγκαλιάζει το σώμα σου και να κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος σου, δοκίμασε τα ορθοπεδικά στρώματα που ευθυγραμμίζουν τον κορμό και περιορίζουν όλες τις πιέσεις που δέχεται όταν κοιμάσαι.

Φυσικά, θα βρεις και στρώματα με ελατήρια τύπου Bonnel και Pocket που υποστηρίζουν τη σπονδυλική στήλη και τη βοηθούν να μην κυρτώνει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Επίλεξε από την ολοκληρωμένη πρόταση ύπνου και άλλα αξεσουάρ ύπνου όπως ανωστρώματα, υποστρώματα, μαξιλάρια για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή στο κρεβάτι σου χωρίς ενοχλήσεις.

περισσότερα
λιγότερα
Φίλτρα προϊόντων

Κατηγορίες

Διαστάσεις

Υλικό

Χρώμα

Χαρακτηριστικά

Φίλτρα

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.