Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Μαξιλάρια Ύπνου

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ Fylliana All Season 70*50*15

Το μαξιλάρι βοηθάει στην ευθυγράμμιση του σώματος και της σπονδυλικής στήλης και είναι το μυστικό για ένα άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Επιλέξτε από τη συλλογή της Fylliana τα μαξιλάρια ύπνου που σας ταιριάζουν. Με aloe vera, με ίνες bamboo, οικολογικά, ανατομικά, antistress, anti-snoring, music, οι επιλογές είναι πολλές για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

29,90 €

869-122-020

70x50x15 cm

Εξαντλημένο

Δωρεάν παραλαβή από
64 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Άμεση τηλεφωνική
εξυπηρέτηση στο 2351045452

Ασφαλείς συναλλαγές,
δεκτοί όλοι οι τρόποι πληρωμής

Λεπτομέρειες Προϊόντος

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ All Season

ΔΙΑΣΤΑΣΗ 70*50*15

Το μαξιλάρι All Season δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει εναλλακτική λύση δροσερού gel pad στα μαξιλάρια memory foam. Αυτά τα μαξιλάρια είναι συχνά αμφίβολης δροσιάς και επίσης επειδή είναι κατασκευασμένα από συμπαγές μπλοκ αφρολέξ, μπορεί να προκαλέσουν εφίδρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου και επίσης δεν είναι πολύ υγιεινά, καθώς το μπλοκ αφρολέξ δεν μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα μαξιλάρι όπου το αποτέλεσμα δροσιάς προέρχεται από τα νήματα τεχνολογίας coolmax στη δομή του υφάσματος. Αυτό το ύφασμα παρέχει πραγματικό αποτέλεσμα δροσιάς, αλλά ταυτόχρονα αναπνέει και πλένεται.
Χρησιμοποιούμε ύφασμα 350 gsm και στις δύο πλευρές με το ίδιο σχέδιο με την εξής διαφορά: η μία πλευρά έχει νήματα ψύξης, η άλλη όχι. Η πλευρά που δεν ψύχεται είναι καθαρό λευκό, ενώ το μοτίβο σχεδίασης στην άλλη πλευρά είναι μπλε. Το καλύτερο είναι ότι το φαινόμενο της ψύξης δεν εξαφανίζεται μετά το πλύσιμο. Για εντυπωσιακότερη εμφάνιση, το κάλυμμα του μαξιλαριού έχει κορδόνι γύρω καθώς και φερμουάρ. Στο εσωτερικό, έχουμε ένα γέμισμα MF, γενναιόδωρα γεμάτο με σφαιρίδια ινών. Τα γεμίσματα μαξιλαριών με σφαιρίδια ινών από πολυεστερική σιλικόνη είναι πιο ανθεκτικά από τα συνηθισμένα γεμίσματα με ίνες. Το μαξιλάρι All Season μπορεί να πλυθεί ολόκληρο, αλλά επειδή το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο, το εσωτερικό του μαξιλάρι και το κάλυμμα μπορούν να πλυθούν και ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά

  • ΥλικόΎφασμα
  • Διαστάσεις70x50x15cm

Παρόμοια προϊόντα

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.