Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Τα νέα μας

Όροι διαγωνισμού «Fylliana - Δράμα»

Όροι διαγωνισμού «Fylliana - Δράμα»

A. Διοργανώτρια Διαγωνισμού

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ε. ΧΑΛΕΠΛΗΣ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «Fylliana» (καλούμενη εφεξής η «Fylliana»), που εδρεύει στη Κατερίνη Πιερίας, στο 7ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την παρακάτω προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού με τίτλο «Fylliana – Δράμα» 97  (καλούμενη εφεξής ο «Διαγωνισμός»)  που θα  λάβει χώρα στο φυσικό franchise κατάστημα της εταιρίας στη Δράμα  με την επωνυμία Σιδηροπούλου Ελένη  που βρίσκεται επί της οδού Ευξείνου Πόντου αρ. 97, με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι») οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα καθώς και αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της Fylliana www.fylliana.gr (εφεξής καλούμενος «Διαδικτυακός Τόπος»), Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό, καθώς και της σχετικής ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αυτού.

B. Διάρκεια Διαγωνισμού

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 09/05/2022 και ώρα 9:00 π.μ. ως και την 14/06/2022 και ώρα 6:00 μ.μ.

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού την 14η Ιουνίου 2022 ή της νέας ημερομηνίας, που οριστεί μετά από τυχόν μετάθεση ή αλλαγή της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον τη Fylliana. Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά της Fylliana, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν, είτε τη συνέχιση του λήξαντος Διαγωνισμού, είτε παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων, είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

Γ. Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κι έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρίας Fylliana και της εταιρίας με επωνυμία Σιδηροπούλου Ελένη καθώς και οι συγγενείς τους α' και β’ βαθμού και οι σύζυγοι τους. Για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο με παρουσία του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα για την παροχή συναίνεσης για τη συμμετοχή και για την παραλαβή του δώρου σε περίπτωση που αναδειχθούν νικητές. Για τη συμμετοχή, απαιτείται αγορά προϊόντος. Κατά τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετάσχει με τον παρακάτω τρόπο: Κατά την επίσκεψη του ατόμου στο κατάστημά Fylliana με διεύθυνση Ευξείνου Πόντου 97, 66100, Δράμα και την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος το άτομο συμπληρώνει όλα τα ζητούμενα ατομικά στοιχεία και η φόρμα του τοποθετείται από τον ιδιόχειρα στην προβλεπόμενη κάλπη του διαγωνισμού.

Κάθε επισκέπτης με κάθε αγορά μπορεί να συμμετέχει μία (1) φορά στο διαγωνισμό. Ως έγκυρη συμμετοχή θεωρείται η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων στην φόρμα συμμετοχής. Η διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να αποκλείσει/ακυρώσει κατά απόλυτη κρίση της οποιαδήποτε συμμετοχή, εάν θεωρεί ότι αποτελεί προϊόν τεχνικής παρεμβολής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. 

Δ. Δώρο Διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού αποτελείται από δύο (2) διαφορετικά τεμάχια. Αποτελείται από τους κωδικούς: 885-121-009 είτε  885-121-010 & 11008370 κατά την κωδικοποίηση του ιστότοπου www.fylliana.gr  και συγκεκριμένα ένας γωνιακός καναπές και ένα τραπεζάκι σαλονιού. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα ή σε άλλα δώρα, σε οποιαδήποτε τιμή. H Fylliana δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε έχει σχέση με το παραπάνω δώρο, εκτός της παράδοσης στο νικητή εντός των ορίων της πόλης. Για οποιαδήποτε επιπλέον μετακίνηση, ο/η νικητής/τρια, επιβαρύνεται με τις τυπικές χρεώσεις. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλεισμένης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λ.π., έναντι της Fylliana. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Fylliana για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν φθορά, δυσλειτουργία, καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με το δώρο του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Fylliana δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η Fylliana απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ε. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων- Στοιχεία Εγγραφής

1. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα είναι ένας (1) και θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης στο κατάστημα της Fylliana στη Δράμα παρευρισκόμενων συντελεστών της εταιρείας και δικηγόρου, για το αδιάβλητο αυτής.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/06/2022 και ώρα 18:00 στο κατάστημα της Fylliana μεταξύ των εγκύρως συμμετεχόντων. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Fylliana διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.

ΣΤ. Τροποποίηση Όρων – Δώρων

Η Fylliana διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους και το δώρο, να αναβάλει ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό και την κλήρωση για εύλογη αιτία, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η Fylliana δεν θα υπέχει οιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση προς τον τυχερό, που θα αναδειχθεί από την εν λόγω κλήρωση 

Ζ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων. Η επικοινωνία με το νικητή θα γίνει, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του και μέσω ανακοίνωσης στο κοινωνικό δίκτυο Facebook και τη σελίδα Fylliana, Drama με ανάρτηση εντός 24 ωρών από την κλήρωση.

Αν ο νικητής δεν ανταποκριθεί σε διάστημα τεσσάρων (4) ημερών μετά την κλήρωση, ήτοι έως τις 19/06/2022 και ώρα 18:00, η Fylliana θα επικοινωνήσει με τον πρώτο (1ο) επιλαχόντα κατά σειρά κλήρωσης. Αν ο πρώτος (1ος) επιλαχών δεν ανταποκριθεί σε διάστημα τεσσάρων (4) ημερών, ήτοι έως τις 23/06/2022 και ώρα 18:00, η Fylliana θα επικοινωνήσει με τον επόμενο επιλαχόντα. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή με κανέναν από τους επιλαχόντες μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών, τότε το Δώρο θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητής τηλεφωνίας.) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.

Οι νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής του δώρου, μπορούν να αποκλεισθούν για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος. (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσαν είναι ψευδές. (δ) σε περίπτωση που η συμμετοχή τους αποτελεί, κατά την κρίση της Fylliana, αυτή καθ’ εαυτή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα της Fylliana ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. (ε) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο δεν υπογράψει τη σχετική δήλωση παραλαβής και αποδοχής δώρου.

Κατά την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα πρέπει να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να βεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία καθώς και το ενήλικο της ηλικίας του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, η παραλαβή του δώρου είναι δυνατή μόνο κατόπιν παρουσίας του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα για την παροχή συναίνεσης. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για την διευθέτηση των παραπάνω λεπτομερειών ανάληψης του δώρου του.

Η Fylliana απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η Fylliana στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους Δικτυακούς της Τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του Δώρου κ.λ.π.

Κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί τη Fylliana να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από την εταιρεία Fylliana, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 με σκοπό και στα πλαίσια της διενέργειας του Διαγωνισμού.

 Η. Τροποποίηση Όρων – Δώρων

Η Fylliana διατηρεί το δικαίωμα για εύλογη αιτία να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους και το δώρο, να αναβάλει ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό και την κλήρωση, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η Fylliana δεν θα υπέχει οιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση προς τον τυχερό, που θα αναδειχθεί από την εν λόγω κλήρωση.

Θ. Περιορισμός ευθύνης της Fylliana

Η Fylliana, η εταιρία με την επωνυμία Σιδηροπούλου Ελένη και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτές εταιρείες, οι υπάλληλοι και τα διευθυντικά στελέχη τους, δεν φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε συμμετέχοντα, νικητή ή τρίτο, στον βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού

Η Fylliana δεν ευθύνεται σε οποιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση του δώρου του Διαγωνισμού.

Επίσης, η Fylliana δεν υπέχει οποιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση του δώρου, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.  Η διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για την διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού δώρων του διαγωνισμού αυτού. Ουδεμία ευθύνη φέρει για την προσβασιμότητα στη σελίδα της ως άνω καθώς η λειτουργεία τους είναι πέραν της επιρροής της.

 Ι. Λήξη Διαγωνισμού

Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού καθώς και του πέρατος της διαδικασίας διανομής του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Fylliana παύει να υφίσταται. Η Fylliana δεν θα υπέχει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

Οι Όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν καταχωρηθεί στον Διαδικτυακό Τόπο της Fylliana www.fylliana.gr

 Κ. Προσωπικά Δεδομένα

Ο συμμετέχων με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό παρέχει στη Fylliana την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια Εταιρία όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.2472/1997, στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού.

Όσον αφορά τον νικητή του Διαγωνισμού και τους τυχόν επιλαχόντες αυτών, η Fylliana ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες Όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου.

Μετά την παράδοση του Δώρου και τη λήξη του Διαγωνισμού, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικού χαρακτήρα ή μη των συμμετεχόντων, του νικητή και τυχόν επιλαχόντων του Διαγωνισμού, που ελήφθησαν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται.

Για τυχόν άσκηση από το νικητή του Διαγωνισμού ή/και τους τυχόν επιλαχόντες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της Fylliana.

 Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συναινούν ρητά εκ των προτέρων στη συλλογή, διατήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από τη διοργανώτρια εταιρία Fylliana, καθώς επίσης παρέχουν στη Fylliana την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, όσων είναι αναγκαία για τους σκοπούς και τη διενέργεια του παρόντος διαγωνισμού, καθώς επίσης και για την ενημέρωσή τους για τις προσφορές, τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρίας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση κάθε συμμετέχοντος τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια Εταιρία όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των N.2472/1997, στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού, αλλά και πέραν της διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού, για την διενέργεια προωθητικών ενεργειών, ενημέρωση για προσφορές, δραστηριότητες και προϊόντα της εταιρίας, καθώς και τη διεξαγωγή ερευνών για τα προϊόντα της εταιρίας με διάφορα μέσα ακόμη και αυτοματοποιημένα (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Η νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συναίνεση, άρθρο 6 παρ.1 α του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Η συναίνεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με κάθε πρόσφορο μέσο. Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά θα έχουν οι εργαζόμενοι στη Fylliana που έχουν σχέση με τη διενέργεια του διαγωνισμού ή εκτελούν την επεξεργασία για την οποία οι συμμετέχοντες έχουν παράσχει τη συναίνεση τους.

Όσον αφορά τον νικητή του Διαγωνισμού και τους τυχόν επιλαχόντες αυτού, η Fylliana ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου.

Για τυχόν άσκηση από το νικητή του Διαγωνισμού ή/και τους Τυχόν επιλαχόντες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της Fylliana.

 Λ. Αποδοχή όρων – δικαιοδοσία – εφαρμοστέο δίκαιο

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Ο νικητής, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: α. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει/αποδεχτεί το δώρο, β. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχάς φιλικά από επιτροπή επιλεγμένη από την Fylliana. Περαιτέρω δε, για οποιαδήποτε διαφορά δεν δύναται να επιλυθεί όπως παραπάνω ορίζεται σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια της Δράμας και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.

Οι παρόντες όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν καταχωρηθεί στο site της Fylliana «www.fylliana.gr».

Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, για ιδιώτες πελάτες ή για τους εταιρικούς πελάτες στο 2351045452.


Διαβάστε Ακόμη

Φεστιβάλ Ολύμπου | Υπερήφανος Χορηγός
05/07/2019

Φεστιβάλ Ολύμπου | Υπερήφανος Χορηγός

ΝΕΟΣ Κατάλογος Επίπλων Fylliana | 2023
17/03/2023

ΝΕΟΣ Κατάλογος Επίπλων Fylliana | 2023

Η Fylliana στηρίζει, ως Μέγας Χορηγός, το 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου
29/07/2021

Η Fylliana στηρίζει, ως Μέγας Χορηγός, το 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!
14/04/2021

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!

Νέο franchise κατάστημα Fylliana και στην Αλεξανδρούπολη.
09/01/2024

Νέο franchise κατάστημα Fylliana και στην Αλεξανδρούπολη.

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.