Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Τα νέα μας

5+1 επιλογές για τη διακόσμηση των τοίχων σου!

5+1 επιλογές για τη διακόσμηση των τοίχων σου!

Κάδρα τοίχου από την κολεξιόν της Fylliana

Μήπως οι τοίχοι του σπιτιού είναι αρκετά άδειοι και μονότονοι; Σκέφτεσαι ότι ένα έντονο χρώμα μπορεί να φωτίσει ένα χώρο αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω; Αν ακόμα αναρωτιέσαι με ποιο τρόπο μπορείς να πετύχεις μια μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού, σου έχουμε τη λύση. Αρκεί να προσθέσεις μερικά στοιχεία που θα βελτιώσουν τη διακόσμηση των τοίχων και θα απογειώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου.

Επειδή όμως οι επιλογές για τη διακόσμηση των τοίχων σου είναι αμέτρητες σου προτείνουμε 5 + 1 ιδέες για να εφαρμόσεις εύκολα και γρήγορα. Χωρίς πολλά χρήματα, παρά μόνο με καλό γούστο και φαντασία, ανέδειξε την προσωπική σου αισθητική.

Ενίσχυσε το coziness με κάδρα ζωγραφικής

Διακοσμητικά κάδρα από την κολεξιόν της Fylliana

Ψάχνεις έναν τρόπο να δημιουργήσεις μια πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σου; Προτίμησε τα διακοσμητικά κάδρα σε χρώματα που θα ταιριάζουν με τις αποχρώσεις των επίπλων σου. Τα κάδρα για το σαλόνι είναι συνήθως ζωγραφισμένα με θέματα εμπνευσμένα από τη φύση ή γεωμετρικά σχέδια για πιο μοντέρνους χώρους. Πίνακες ζωγραφικής σε καμβά, χειροποίητοι ή εκτυπωμένοι, μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου, ρολόγια και καθρέπτες θα δώσουν στο χώρο σας το ιδιαίτερο στιλ που ονειρευτήκατε.

Κινήσου στο ίδιο μοτίβο και σε άλλα δωμάτια

Κάδρα για κρεβατοκάμαρα από τη συλλογή της Fylliana

Η διακόσμηση των τοίχων με κάδρα δεν περιορίζεται μόνο στο σαλόνι. Αν θέλεις μια διακόσμηση στα υπόλοιπα δωμάτια με πιο μοντέρνα αλλά διακριτική διάθεση, δοκίμασε να τοποθετήσεις πολλά κάδρα τοίχου. Ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο, μπορείς να βρεις εντυπωσιακά κάδρα για την κρεβατοκάμαρα, όπως με στοιχεία και τοπία της φύσης που να σε χαλαρώνουν. Παρομοίως, μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου ή κάδρα για την κουζίνα με έναν πιο urban χαρακτήρα.

Δημιούργησε συνθέσεις ραφιών

Μοντέρνα διακοσμητικά ράφια τοίχου από τη συλλογή της Fylliana

Μια αρκετά συνηθισμένη αλλά ιδιαίτερα αγαπητή και οικονομική ιδέα για τη διακόσμηση των τοίχων του σαλονιού σου είναι η τοποθέτηση ραφιών. Μπορείς να επιλέξεις δύο ή περισσότερα ράφια, σε μοντέρνες αποχρώσεις ξύλου όπως grey oak ή artisan και να τα τοποθετήσεις ασύμμετρα είτε συμμετρικά στον τοίχο σου και ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ευκαιρία να προσθέσεις και μερικά αντικείμενα, όπως βιβλία, βάζα ή άλλα διακοσμητικά για να τα εμπλουτίσεις.

Μεταλλικά διακοσμητικά, το νέο trend!

Η νέα τάση είναι τα μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου, σε μοντέρνες γραμμές και χρώματα. Μόνα τους ή σε συνδυασμό με πίνακες και καθρέφτες, αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον και μοντέρνο στοιχείο στη διακόσμηση των τοίχων. Δημιούργησε τη δική σου σύνθεση επιλέγοντας σύμφωνα με τα χρώματα και το στιλ του χώρου.

Δημιούργησε την αίσθηση ενός μεγαλύτερου δωματίου

Μοντέρνος καθρέπτης τοίχου από την κολεξιόν της Fylliana

Μια κλασική και διαχρονική επιλογή διακόσμησηςενός χώρου είναι με καθρέπτες τοίχου. Σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε δωμάτιο, ενώ παράλληλα μπορούν να εξυπηρετήσουν και πιο πρακτικούς σκοπούς. Επιπλέον, μπορούν να φωτίσουν και να μεγαλώσουν οπτικά το χώρο σου, προσδίδοντάς του παράλληλα έναν αριστοκρατικό χαρακτήρα.

Αναβάθμισε το χώρο σου “ontime” με ένα ρολόι τοίχου

Ρολόγια τοίχου από τη συλλογή της Fylliana

Τα ρολόγια τοίχου μπορούν να εξυπηρετήσουν και αυτά διπλό σκοπό. Είτε σε μοντέρνα είτε σε κλασική γραμμή, τοποθετώντας τα σε εμφανές σημείο του χώρου, υπενθυμίζουν διακριτικά την ώρα και συμπληρώνουν τη διακόσμηση. Ακόμη, είναι μια εναλλακτική αντί για τους παλιούς πίνακες που είχες σκοπό να κρεμάσεις για ένα πιο σικ και κομψό ύφος με πρακτική χρήση.

Για όλες τις ιδέες που αναφέραμε, δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να βρεις αυτό που θέλεις. Αρκεί μια επίσκεψη στη συλλογή της Fylliana, εκεί όπου θα βρεις διακοσμητικά για τον τοίχο σου που θα αλλάξουν την όψη του, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διαβάστε Ακόμη

Βραβεία Επιχειρηματικότητας - Επιμελητήριο Πιερίας
16/09/2021

Βραβεία Επιχειρηματικότητας - Επιμελητήριο Πιερίας

Χορηγία στους αγώνες ‘’ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ’’
10/10/2022

Χορηγία στους αγώνες ‘’ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ’’

Νέο franchise κατάστημα Fylliana και στην Αλεξανδρούπολη.
09/01/2024

Νέο franchise κατάστημα Fylliana και στην Αλεξανδρούπολη.

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!
14/04/2021

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!

Fylliana 2019 | Corporate Teaser
15/01/2019

Fylliana 2019 | Corporate Teaser

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.