Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Τα νέα μας

Μάθε τις νέες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού για το 2021!

Μάθε τις νέες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού για το 2021!

Έπιπλα για τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού από τη συλλογή της Fylliana

Μπορεί η αρχή της νέας δεκαετίας να συνοδεύτηκε από αρκετές δυσκολίες για όλους μας, όμως η έλευση του 2021 φέρνει άλλες προσδοκίες. Με νέες ιδέες, νέους στόχους, νέες τάσεις και στροφή σε ουσιαστικές αλλαγές για τη ζωή μας. Άλλωστε, η προηγούμενη χρονιά μας έδειξε ότι ο χώρος του σπιτιού μας έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο μας τον εαυτό, την ψυχική μας ισορροπία αλλά και την ανάγκη διατήρησης μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γι’ αυτό, η διακόσμηση του σπιτιού μας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ! Έχουμεανάγκη ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον, που θα εκπέμπει την αίσθηση θαλπωρής και από το οποίο θα παίρνουμε δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσουμε.

Η ομάδα της Fylliana έχει συγκεντρώσει και σου παρουσιάζει τις νέες τάσεις που θα ενισχύσουν τη μοντέρνα διακόσμηση κάθε σπιτιού για το 2021. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μελετήσεις και να επιλέξεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες διακοσμητικά και έπιπλα σπιτιού, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις νέες τάσεις της μόδας αλλά καιτο προσωπικό σου γούστο.


Ανανέωσε το σαλόνι σου με ένα μοντέρνο καναπέ

Γκρι γωνιακός καναπές από τη συλλογή της Fylliana

Τα τελευταία χρόνια, οι συνθήκες διαβίωσης αρκετών ανθρώπων σε διαμερίσματα με μικρούς χώρους έχουν οδηγήσει στην αγορά επίπλων που μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε τετραγωνικό μέτρο. Τέτοια έπιπλα είναι και οι γωνιακοί καναπέδες, οι οποίοι προτιμώνται όλο και περισσότερο από νέα ζευγάρια που φτιάχνουν το σπίτι τους. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού η κατασκευή τους μπορεί να δημιουργήσει μια πιο cozy και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σαλόνι.

Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, οι γωνιακοί καναπέδες προσφέρονται πλέον σε αρκετά χρώματα και συνδυασμούς. Είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού, γι΄αυτό και η επιλογή μας θα πρέπει να είναι προσεκτική. Η Fylliana ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας, που ορίζουν το στιλ, τις γραμμές και τα χρώματα. Οι καθαρές γραμμές και το minimal στιλ συνεχίζουν να κυριαρχούν, ενώ προστίθενται καμπύλες και κυκλικά στοιχεία.

Τα χρώματα για το 2021 είναι οι ζεστές παλ αποχρώσεις του γκρι, του μπεζ και του καφέ, συνδυασμένα με το μπλε και το πράσινο που φέτος κυριαρχούν. Επίλεξε από τη μεγάλη συλλογή καναπέδων της Fylliana, αυτόν που ταιριάζει περισσότερο με το δικό σου γούστο και θα δώσει την ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο σαλόνι σου.


Δώσε ένταση στο χώρο με χρωματιστές πολυθρόνες

Μοντέρνα κίτρινη πολυθρόνα από τη συλλογή της Fylliana

Μια ιδιαίτερη χρωματική πινελιά είναι οι μοντέρνες πολυθρόνες σε έντονα χρώματακαι μπορούν να δώσουν στο χώρο το ιδιαίτερο στιλ που ζητάμε. Μπορεί οι καναπέδες να σχεδιάζονται για τη χαλάρωση και άνεση πολλών, αλλά η πολυθρόνα ή η μπερζέρα σε μοντέρνο ή κλασσικό στιλ, καταφέρνει να αγκαλιάζει μοναδικά το άτομο που θα την επιλέξει.

Αν αγαπάς τα χρώματα, μη διστάσεις να πραγματοποιήσεις μια δραστική αλλαγή στο σαλόνι σου. Μια πολυθρόνα στα νέα χρώματα του μπλε, του πράσινου ή του ροζ θα ανανεώσει το δωμάτιό σου και θα σε φιλοξενήσει με ζεστασιά.


Διακόσμησε το σαλόνι με μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης

Σύνθεση τηλεόρασης από μελαμίνη σε ξύλινες αποχρώσεις από την κολεξιόν της Fylliana

Με απλές και λιτές γραμμές, μοντέρνο σχεδιασμό, γεωμετρική ισορροπία αλλά και λειτουργικότητα, τα έπιπλα τηλεόρασης αποτελούν και αυτά κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού.

Πλέον, κλασικά αλλά και μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης έχουν καταφέρει να αναδειχθούν πέρα από την αρχική τους χρήση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται τη διαμόρφωσή τους για να προσθέσουν άλλα αντικείμενα, όπως βάζα, βιβλία και διακοσμητικά ως μια εναλλακτική βιβλιοθήκη.

Η νέα τάση που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση για το 2021 για τις συνθέσεις τηλεόρασης από μελαμίνη,είναι οι αποχρώσεις του goldenoak και greyoak, με λευκές ή μαύρες επενδύσεις. Μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε σαλόνι, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα τους. Επιπλέον, μπορούν να συνδυαστούν τόσο με τις νέες συσκευές όσο και με πιο minimalistic διακοσμητικά στοιχεία, χωρίς να βαραίνουν το χώρο.


Άνεση και χαλάρωση στο χώρο της κρεβατοκάμαρας

Ντυμένο κρεβάτι από την κολεξιόν της Fylliana

Οι τάσεις του 2021 αναδεικνύουν την κρεβατοκάμαρα ως τον κυρίαρχο χώρο του σπιτιού. Εκεί που αναζητάμε καταφύγιο, εκεί που ελάχιστοι μπαίνουν εκτός από εμάς, εκεί θα πρέπει να ενισχύσουμε το προσωπικό μας στίγμα. Διότι ο καλός ύπνος σημαίνει και καλύτερη ζωή για αυτό και το 2021, τα υπνοδωμάτια μετατρέπονται σε χώρους χαλάρωσης οι οποίοι μας επιτρέπουν να αποβάλλουμε το στρες της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τα επενδεδυμένα κρεβάτια είναι μια τάση που μοιάζει να κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Ακόμα κι αυτή τη χρονιά! Προμηθεύσου, λοιπόν, το κρεβάτι που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες για έναν καλό ύπνο και διακόσμησε το χώρο που θα σε χαλαρώνει, με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία όπως πολυθρόνες, πίνακες, κορνίζες και ρολόγια τοίχου.

Είτε επιλέξεις ένα μεταλλικό κρεβάτι ή ένα επενδεδυμένο κρεβάτι, ή ένα κρεβάτι μελαμίνης, φρόντισε να δώσεις στο χώρο την ατμόσφαιρα εκείνη που σε κάνει να χαλαρώνεις και να ηρεμείς.


Τα κάδρα είναι πάντα η τελευταία πινελιά

Μοντέρναδιακοσμητικά κάδρα από την κολεξιόν της Fylliana

Ένας χώρος παίρνει μορφή και ζωή από τις μικρές λεπτομέρειες, όπως είναι τα κάδρα. Ανάλογα με τη διακόσμηση του χώρου, επιλέγουμε πίνακες, ή μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου και δίνουμε το ιδιαίτερο χρώμα και στιλ που μας αντιπροσωπεύει. Μπορούμε να βρούμε πολλές ιδέες διακόσμησης τοίχου αλλά μπορούμε να γίνουμε και δημιουργικοί κάνοντας τους δικούς μας συνδυασμούς σε wallart. Επίλεξε διακοσμητικά κάδρα για να στολίσεις το χώρο σου, με βάση το ιδιαίτερο διακοσμητικό στιλ του χώρου και το προσωπικό σου γούστο.Με απεικονίσεις από τοπία, φύση, ανθρώπινα πρόσωπα και γεωμετρικά σχέδια, υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις.

Κάνε τις δικές σου επιλογές από τις μοντέρνες προτάσεις της Fylliana και καλωσόρισε το νέο έτος σε ένα χώρο με φρέσκια και ανανεωμένη ατμόσφαιρα!

Διαβάστε Ακόμη

Νέο franchise κατάστημα στο Ίλιον Αττικής!
12/10/2020

Νέο franchise κατάστημα στο Ίλιον Αττικής!

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!
14/04/2021

Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!

Fylliana 2019 | Corporate Teaser
15/01/2019

Fylliana 2019 | Corporate Teaser

Όροι διαγωνισμού «Fylliana – Larissa Franchise»
03/08/2020

Όροι διαγωνισμού «Fylliana – Larissa Franchise»

Γιορτάσαμε τα 3 χρόνια του καταστήματος Fylliana στο Ίλιον
23/10/2023

Γιορτάσαμε τα 3 χρόνια του καταστήματος Fylliana στο Ίλιον

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.