Fylliana

Μη χάσετε την επόμενη προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Τα νέα μας

Ανακάλυψε τις νέες τάσεις στη διακόσμηση σαλονιού και μεταμόρφωσε το χώρο σου!

Ανακάλυψε τις νέες τάσεις στη διακόσμηση σαλονιού και μεταμόρφωσε το χώρο σου!


Το σπίτι αποτελεί το προσωπικό μας καταφύγιο απέναντι στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Εκεί επιστρέφουμε μετά από μια γεμάτη ημέρα, για να χαλαρώσουμε στη θαλπωρή και τη ζεστασιά του. Είναι το επίκεντρο και το σημείο αναφοράς της οικογένειας αλλά και ο χώρος που με χαρά υποδεχόμαστε τους φίλους μας. Γι’ αυτό θέλουμε να είναι όμορφο, περιποιημένο και να μας εμπνέει.

Τα έπιπλα, τα διακοσμητικά και όλα τα αντικείμενα που επιλέγουμε για το σπίτι μας, φανερώνουν τον χαρακτήρα και την αισθητική μας. Για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού μας, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το μπάνιο, αλλά και ιδιαίτερα για τη διακόσμηση του σαλονιού, υπάρχουν διάφορες τάσεις της μόδας που ανανεώνονται συνεχώς, από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε εκείνη που μας αρέσει περισσότερο. Από χρώματα και σχέδια στους τοίχους, μέχρι τα έπιπλα που ταιριάζουν σε μικρούς ή μεγάλους χώρους, υπάρχουν αρκετές ιδέες για διακόσμηση σαλονιού που μπορούν να αλλάξουν το χώρο και μαζί με αυτόν την ψυχολογία μας.

Εργονομία και άνεση με γωνιακούς καναπέδες



Ανάμεσα στα έπιπλα σαλονιού, o καναπές είναι το βασικότερο στοιχείο διακόσμησης. Είναι το σημείο χαλάρωσης μετά από τη δουλειά αλλά και το επίκεντρο οικογενειακών και φιλικών συγκεντρώσεων. Με επίκεντρο τους καναπέδες σαλονιού αναπτύσσεται πάντα και η υπόλοιπη διακόσμηση, αφού ο καναπές είναι πάντα το σημείο αναφοράς. Ο γωνιακός καναπές είναι λοιπόν το πρωταρχικό στοιχείο για όποιον διακοσμεί το σαλόνι του.

                                                                                                                                      

Οι γωνιακοί καναπέδες έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τους κάνουν απαραίτητους σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Αν τα αναλογιστεί κανείς, θα καταλάβει γιατί τους προτιμάει ο περισσότερος κόσμος!

                                                                                                                                                               

Οι μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό για να προσαρμόζονται εύκολα σε μεγάλα αλλά και μικρά σαλόνια. Ακόμη, χάρη στο αξεπέραστο στιλ τους, μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση και την εργονομία του χώρου. Επιπλέον, δημιουργούν την αίσθηση θαλπωρής και άνεσης, ενώ μπορούν να χωρέσουν περισσότερα άτομα κάνοντας όλες τις συγκεντρώσεις μας πιο ζεστές και φιλικές. Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν οικονομικοί γωνιακοί καναπέδες για όλα τα budgets και σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις.

Μοντέρνες και λιτές, ή κλασσικές γραμμές σε έπιπλα τηλεόρασης

Εκτός από τους καναπέδες, τα άλλα στοιχεία που πλαισιώνουν τη διακόσμηση του σαλονιού, όπως τα μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης, θα πρέπει να εναρμονίζονται με το χώρο. Τοποθετούνται συνήθως στο κεντρικότερο σημείο του σαλονιού για να έχουμε πλήρη και καθαρή θέα προς τη συσκευή τηλεόρασης.

                                                                                                                            

Στις σύγχρονες τάσεις του design ξεχωρίζουν οι συνθέσεις τηλεόρασης από μελαμίνη για τις λιτές γραμμές, την ποιότητα κατασκευής και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του σχεδιασμού. Τα έπιπλα τηλεόρασης από μελαμίνη έχουν εργονομικό σχεδιασμό και λιτές γραμμές, βασικά στοιχεία του σύγχρονου design. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και το στιλ κάθε σαλονιού, ακόμα και εάν δεν υπάρχει ανάγκη τηλεόρασης αλλά αναζητάς έναν επιπλέον χώρο για τα βιβλία, τα διακοσμητικά αλλά και το ηχοσύστημα σου.

                                                                                                                           

Ντύσε μοναδικά τους τοίχους σου με διακοσμητικά κάδρα

                                                                                                                         

Εκτός από τα έπιπλα του σαλονιού, σημαντικό στοιχείο διακόσμησης είναι και τα διακοσμητικά κάδρα που θα επιλέξεις. Πίνακες, είτε χειροποίητοι είτε φτιαγμένοι με σύγχρονους τρόπους εκτύπωσης, μπορούν να αναδείξουν την αισθητική του δωματίου προσθέτοντας χρώμα και στιλ σε κάθε χώρο.

                                                                                                                         

Κάνε την επιλογή σου ανάμεσα σε διάφορα κάδρα για σαλόνι και δημιούργησε την προσωπική σου γκαλερί. Κάδρα με αφηρημένα σχέδια ή ευδιάκριτες γραμμές, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εντυπωσιάζουν. Πίνακες με κλασσικά θέματα και τοπία ή λουλούδια, αγαπημένες τοποθεσίες, ή μοντέρνα διακοσμητικά τοίχου, οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο. Επίλεξε έντονα χρώματα ή παστέλ, με mainstream ή πιο ethnik στοιχεία και κάνε το σαλόνι σου ακαταμάχητο.

Φυσικά, ένας χώρος χρειάζεται και ιδιαίτερες πινελιές από άλλα έπιπλα, όπως πολυθρόνες με μπράτσα για εσένα που αναζητάς την άνεση αλλά και τραπεζάκια σαλονιού, πρακτικά και χρήσιμα στοιχεία του σαλονιού για να επιλέξεις, ανάλογα με το στιλ και τα χρώματα που έχεις αποφασίσει για το χώρο σου.

                                                                                                                         

Οι νέες τάσεις και τα trends της διακόσμησης προσφέρουν πολλαπλές επιλογές για κάθε αλλαγή που αποφασίζουμε να κάνουμε στο χώρο μας. Με το ιδιαίτερο γούστο σου και τις επιλογές που φέρνει η Fylliana, ανακαίνισε το χώρο σου και νιώσε την ανανέωση μέσα σ’ αυτόν!

Διαβάστε Ακόμη

Βραβεία Επιχειρηματικότητας - Επιμελητήριο Πιερίας
16/09/2021

Βραβεία Επιχειρηματικότητας - Επιμελητήριο Πιερίας

Δυναμική συμμερτοχή της Fylliana στη Mostra Rota.
02/02/2024

Δυναμική συμμερτοχή της Fylliana στη Mostra Rota.

5+1 συμβουλές για να επιλέξεις το σωστό γωνιακό καναπέ για το σαλόνι σου!
02/02/2024

5+1 συμβουλές για να επιλέξεις το σωστό γωνιακό καναπέ για το σαλόνι σου!

Πώς να διαλέξω το ιδανικό στρώμα για το κρεβάτι μου;
08/03/2021

Πώς να διαλέξω το ιδανικό στρώμα για το κρεβάτι μου;

Όροι διαγωνισμού «Fylliana - Μυτιλήνη»
28/03/2022

Όροι διαγωνισμού «Fylliana - Μυτιλήνη»

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας;

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.